diumenge, 22 de febrer de 2009

Encetem el blog: Festa Flaix FM

Bé, encetem el primer missatge del bloc, així podeu veure com queda.

--> 1.Sobre la festa (més aball està explicat el funcionament del blog):

Començarem doncs comentant la festa del passat divendres dia 20 de febrer '09. La festa va ser organitzada per Flaix FM, al edificis del Grup Flaix que hi ha a la regió viver1 (hi podeu anar directament per: http://segonavida.espai.de/flaix/). La festa va començar a les 8 de la tarda (i els que no havien de matinar el dissabte ja us explicaran quan va acabar...).

Pel que fa a l'assistència, un èxit. Comptant la poca anticipació amb que s'ha anunciat la festa, vam poder arribar gairebé als 20 avatars (al mateix temps, per bé que bastants anaven i tornaven, pel que hi van passar uns quants més, per la festa).

La festa es celebrava al món real a la discoteca Dadà, de Badalona, on hi punxaven els DJ's residents DJ Toni Martinez i DJ Josepo, i pel que fa als DJ's de Flaix FM: Sergi Domene i Marçal Ventura. Sergi Domene, a més, estava a la festa virtual amb el seu avatar Sergi Capelo. Una festa on tots els avatars assistens ens ho hem passat fantàsticament, i els de la discoteca Dadà segur que també. S'ha disposat de samarretes de l'emisora tant a "RL" (al món real - discoteca Dadà) com a "SL" (Second Life), per bé que a Dadà els exemplars eren limitats, mentre que a SL encara ara hi ha els cartells per poder agafar les samarretes i gorres virtuals per al teu avatar gratuïtament.

Us deixo adjuntes unes quantes fotografies de la festa, que apareixen tal com queden les imatges que s'adjunten a un correu-e.


--------------------------------------


--> 2. Funcionament del blog:

Bé, doncs aprofito ara aquest primer article per explicar bé el FUNCIONAMENT D'AQUEST BLOG:

2.1. Comencem pel raonament inicial:

He observat alguns avatars que viuen algunes aventures a Second Life, o es compren modelets de roba, o troben regions molt interessants... i els agrada explicar-ho als altres. Segur que molts d'ells (parlant clar: de "nosaltres") es crearien un article a un blog explicant-ho, però tant ells com jo, no pensem crear un blog per penjar-hi un sol article. Doncs és ben sencill: creo aquest blog i us hi deixo escriure a tots. Per tant, aquest és un blog per compartir, divertir-se, descobrir, xafardejar, conèixe'ns... i perquè no? per impulsar la cultura catalana virtual.

2.2. Ara venen les intruccions:

La primera metodolotia que teniu de publicar és com faig jo ara, és a dir, enviant un correu electrònic a la direcció que us poso a disposició en portada d'aquest blog. Heu de tenir en compte que els correus electrònics tenen un límit de capacitat per correu, que acostuma a ser de 10 MB. Recordeu sempre signar al final cada article amb el vostre nick, ja que la direcció l'he habilitat jo, i per tant, apareixerà com a escrit per mi. Per modificar qualsevol cosa de l'article, podeu enviar-me un correu electrònic demanant-me que us ho modifiqui, o simplement, deixar un comentari a l'article si simplement voleu, doncs això, fer-ne un comentari.

Una altra opció que teniu és fer-vos autors d'aquest blog. Per això, només m'heu d'indicar un correu electrònic del que disposeu, i us enviaré la invitació per crear-vos el vostre compte associat al blog o associar-hi el que ja tingueu creat. Com a autors, podreu publicar directament els vostres articles per l'editor del servei de Blogger, o crear la vostra pròpia direcció de correu electronic per enviar-hi els articles que dessitgeu publicar. Heu de pensar que no podeu editar un article que hagueu enviat a la meva direcció, per bé que si que podeu tornar a publicar per tenir permisos i demanar-me que esborri la que heu publicat abans.

-----------------

Aquest article, doncs, ha estat penjat enviant un correu electrònic des del meu correu de Gmail, i podeu observar com a referència per saber els resultats. Per qualsevol dubte, em podeu enviar un correu electrònic a mi.


user1cat Orbit
Administrador del blog